27.7.10

Natálka

Bolo to ešte v časoch, kedy blogy boli in. Denne som aspoň letmo prehľadával sme.sk v nejakej bláhovej ilúzii, že by tam hádam malo byť niečo zaujímavé. Linkovali sme na kadečo, uznanlivo kyvkali melónikmi nad postmi kedys´ múdrych bloggerov a výborne sa bavili na tých, ktorí múdri neboli. Pamätám si na ohromujúce metafóry (život je ako bujón), priehrštia narcizmu a defilé idiocie a musím uznať, že bolo skvelé to čítať. A preto, z nostalgie, nedá mi nepridať video, ktoré má vrátilo tak o 3 roky späť. Natálka.



Za tip ďakujem Hazimu, veľaváženému kolegovi a producentovi nadýchaných tričiek značky hazidress.me.

19.7.10

Citát na dnes

Tá prekliata angličtina na nás strieka za každým rohom. Správne to napísala do novín jedna penzistka. Vraj prečo si máme letenku zabukovať, keď môžeme použiť slovenské slovo - rezervovať.
Milan Lasica, .týždeň 29/2010

14.7.10

Renesancia?

Taký to býval fajnový blog: mladícky rozhorčený, sebaironizujúci, pomáhajúci, latentne politický, intímny, lokálny i internacionálny. Sledujúc, ako jeden po jednom si svoje zaprášené kutice obnovujú vážení kolegovia z kedys´ spriatelenej blogosféry (že, že a že?), sám začínam nad takýmto perverzným krokom uvažovať. Už len ako odkladisko nápadov a linkov by sa to hodilo. Skôr, než k takémuto niečomu ozaj pristúpim, vložme sem video, ktoré tak výrazne spestrilo minulý pracovný týždeň.



Komentár, hádam, netreba.