27.5.08

Nebuďte malicherní

Nuda, viem. Na skutočnom bloGu už dlhšiu dobu nie je čo čítať. Niežeby nebolo o čom, ale nejsou lidi. Ostatne, osobne som toho názoru, že by ste nemali byť rozmaznaní. Je tu toho už za viac ako rok, konkrétne aj s týmto údajne 140 postov, i keď mám pocit, že do toho blogger.com počíta aj útržky, poznámky a pikošky, ktoré nakoniec nevyšli vonka a zostali ako koncepty. Plánujem sa tým prehrabať a uverejniť to ako postmodernú koláž. Čiže, šup do archívu, minulosť je krásna a stojí za to.

Čo sa budúcnosti týka, nevylučujem istú aktivitu. Odkaz pre ozaj skalných fanúšikov: áno, áno. Vraciame sa na Station. Aj keď končí. Vraj ešte niečo bude, nechajme sa prekvapiť. V každom prípade, budeme honiť mamon a každý týždeň sa trápiť poznámkami diskutérov. No a čo. Východoeurópsky denník vyjde už možno tento týždeň. Special thanks to Kaja: v treťom diele budeš so všetkou úctou citovaná, aj s kolegom s múkou z Hannoveru.

Kto nevie, čo je to Station, tak je toto. Kto nevie, prečo by som mal preňho písať, nech zase nazrie do análov. Historických, prirodzene.

No comments: