22.2.08

Totkaj sa chystáme na diplomku

Sľubovaná chuťovka, pravdepodobne však väčšinu z vás neohromí. Môj prvý, semiodborný blog venovaný nepriateľom demokracie a konceptu militantnej demokracie. Možno ako zber matrošu na diplomku. Či čo. Zatiaľ v skúšobnej prevádzke, nikde neavizovaný, uvidíme, či ma to vôbec bude baviť. Skôr nie. Pre vás ako skúšobných králikov.

Blog Nepriatelia demokracie.

9 comments:

Unknown said...

hehe nemal si dať nepriatelia, je to take škaredé, skôr nekamaráti

dušk.o. said...

nuz, ked nekamarati je take neakademicke.

Radovan Kavicky said...

Tieto prudko nacionalisticke skupinky su vdacnou temou. Ako tak sledujem aktivity tych exotov aj v u nas v Petrzalke, stale ich to bavi, u urcitej skupiny ludi su ich nazory popularne a "komunita" doslova prekvita. Materialu je na tuto temu veru viac nez dost a bude z toho sakra dobra diplomovka. Drzim palce nech sa podari.

Unknown said...

nepriateľ je zaujatý pojem
a akademici ho nie napodiv majú radi

dušk.o. said...

ok, feri: suhlasim. ale ona cela tato disciplina je - ci chceme ci nie - normativne ladena a plna hodnotvych sudov. a nepriatelia demokracie je terminus technicus, ktory sa pouziva. podla mna vyjadruje mimo ineho i to, ze kritika takehoto konceptu je namieste, a to prave z hladiska oneho, toho, ze normativnost je pritomna vo vyssej miere ako je obvykle ci slusne.

lemuel said...

pekne.
ale chcelo by to aj nieco pozitivne. co tak "priatelia demokracie"? mozebyt v style happy tree friends, napriklad. nieco milene, ved aj na deti treba mysliet.

Lilith said...

Moje editorske crevo ma upozornilo aby som ta upozornila ze 7. augusta 2008 este nebolo, asi tam mas chybicku v nadpise ...

dušk.o. said...

och, dakujem, asi bude treba pozriet.

lemuel: o priateloch demokracie uvazujem, no zanrovo by som asi nezvoli blog. podme sa bavit o sitcome.

lemuel said...

hm, neviem ci sitcom nenie privelke susto, mozno by bolo dobre sa uskromnit a zacat len pri nejakom druhu web comicsu. par okienok, bublinky. neskor sa daju predat filmove a televizne prava ved.