30.4.07

Podané ruce?

Nemám nič proti občianskym združeniam, alternatívnym klubom či dobročinným organizáciám, v ktorých sa agregujú študenti Filozofických fakúlt, žonglujú s farebnými loptičkami, venčia v nich svojich pitbullov a vyberajú si z dredov vši. Som totiž v zásade človek tolerantný a najmä, dokážem vyzdvihnúť prácu iných. Napríklad také združenie, že Podané ruce. To je veľmi fajné. Podané ruce, plné aktívnych študentov miestneho filozofického ústavu, totiž pomáha všetkým, ktorí zišli z cesty. Teda, zišli z cesty voňavých cigaretiek s nepatrným obsahom THC a začali si s injekčnými striekačkami.

Iste si teraz predstavíte všetky tie čiernobiele edukatívne dokumentárne filmy, na ktorých sa komparzisti s čiernym make-upom pod očami, predstavujúci akože feťákov, váľajú pred Priorom a naverímboha nechávajú použité injekčné striekačky po detských ihriskách a verejných priestoroch. Zlo, beznádej, šeď, beznádej, beznádej, zlo, šeď, Prior, beznádej, zlo. No a potom strih – trojročné bábä sa pichne do prsta a skončí v nemocnici so žltačkou.

Zduženie Podané ruce by v týchto dokumentárnych filmoch bolo zobrazené celkom iste farebnými zábermi, ktoré by, samozrejme, začínali svetlom z tunela alebo nejakým podobným klišé. Združenie Podané ruce by totiž pred Priorom rozdávalo fajné supiš pupiš nové injekčné striekačky, aby sa mohli feťáci váľať po zemi s pocitom, že nielenže bude svet bez žltačky, ale hlavne si je stále čím pichnúť.

Nemám nič proti občianskym združeniam, alternatívnym klubom či dobročinným organizáciám, v ktorých sa agregujú študenti Filozofických fakúlt a nepotrebujem, aby mi niekto v diskusii ozrejmoval nevyhnutnosť toho, aby brnenské socky dostávali stále nové ihly pre svoje bohumilé hobby.

Akurát mi niekto vysvetlite, prečo po nich doprdele musia tie ihly na hajzloch zberať manažéri umastenej korporácie a v ktorej riti boli Podané ruce strčené dnes popoludní.

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.