24.11.07

Ticho bude

Tak nám na debiláku zatrhli petardy. Pre tú hŕstku z vás, ktorí nemáte to šťastie obývať moje rodné malomesto, je to vec možno banálna, ale podľa môjho názoru má táto informáciu svoju hodnotu. Po prvé preto, že sa konečne prestalo dookola písať o nejakej riti pod Tatrami, a Senke sa podarilo dostať aspoň do agentúrneho spravodajstva, po druhé preto, že som ostatný rok na Silvestra debilákom letmo prešiel a bolo to tam ako vo vojnovej zóne. Voľne organizovaná zábava malomestskej omladiny vyvrcholila tým, že niekomu niečo prdlo u ksichtu a bol prúser. Akokoľvek nie som priaznivcom toho, aby komunálne elity riešili záväznými nariadeniami i výmeru pozemku, kde sa môžem prechádzať so svojim psom, ale tutok už išlo o držku.

Osobne, i keď Silvestra mienim tentoraz stráviť niekde ďaleko ďaleko od môjho skvelého rodiska, sa veľmi teším na to, ako sa tuctu mestských policajtov podarí nastoliť poriadok a záškodníkov s petardami vopred pacifikovať.

Sám s nariadením žiaden problém nemám, napriek nepochopeniu v kruhu svojich najbližších totiž zábavnú pyrotechniku nenakupujem, keďže sa cítim vždy dobre poučený zábermi zohavených končatín, ktoré pravidelne vysielajú 30.12. v televíznych novinách.

No comments: