23.11.07

Úvod do komunikácie, lekcia štvrtá: Mlčeti zlato

Kolega Jureňa si kurzy o politickej komunikácii zaplatil u nejakej velice druhoradej agentúry. Ak to vôbec bola aspoň agentúra. Som si takmer istý, že na toto sám prísť nemohol, a vážne sa obávam, že mu to vymyslela tá iniciatívna pipka, čo mu robí hovorkyňu, a jej podarený nabiják. Doprdele, ísť robiť tlačovky medzi kravy, ok, môžme to komentovať ako nedostatok súdnosti. Dramatický nástup zúčastnených, počas ktorého sa všetci traja blížili k novinárom priamo cez kravín a pani Magdalénka pri tom pravdepodobne niekoľkokrát šliapla do lajna, to už je celom silná káva. Ale čo malo znamenať to trieskanie do stola a hysterický krik v pravdepodobne vopred nalinkovaných pasážach, to už vážne netuším. Komické to bolo, zasmial som sa, ale kdeže kdeže, nič štátnicke, veľkolepé, ani zásadné na tom vidieť nemôžem.

Skutočnému originálu sa to totiž blížilo len málo. Nemalo to gule.

5 comments:

lemuel said...

Ale co tie ubohe kravicky!? Ved pri takom trieskani do stola by som sa nedivil keby prisli o mlieko! Slobodu zvierat na nich!

dušk.o. said...

ty, ale to by bol clanok na titulku: Pre ministrov prejav kravkam stvarohovatelo mlieko.

ale na to, ze si Brano Kral kedysi zobral Fajtovu som skoro uz zabudol, keby sa na akcoske nezucastnil.

aspon si udrzujem prehlad co sa celebrit tyka.

Lafcadio Wluiki said...

Už všeličo sme zažili, ale toto svojou trápnosťou trumfuje hádam všetko. Kriste a aký bol hysterický, až ho človeku muselo prísť ľúto.

No škoda reči.

dusoft said...

sikovne zohrana scenka pre verejnost.

Lafcadio Wluiki said...

Šikovne? Na koho to malo akože zapôsobiť? Možno si niekto myslel, že aký šikovný emotívne charizmatický ťah to bude, ale podľa nášho skromného názoru z toho Jureňa vyšiel akurát ako kokotko, ktorému preskakuje hlas Ďalší drobný klinec do rakvy HZDS.