2.1.08

Hranol fashionista

Nacionalisticko-socialistická chamraď si v tieto dni užíva osláv toho, že republika má už pätnásť. A že je opäť v správnych rukách, ktoré si tak môžu podávať kľučky všelijakých matíc či čoho a blabotať o tom, akí sme super. Dostáť slávnostnej chvíle však samozrejme nevie len tak niekto a Róbert Fico sa dnes musel hanbiť za slovenských novinárov.

"Na dnešnej slávnostnej ceremónii sa šéfovi kabinetu nepáčil prístup niektorých novinárov, ktorí podľa neho svoje oblečenie neprispôsobili významu tejto udalosti. "Dnes som sa veľmi hanbil za niektorých novinárov... pätnáste výročie vzniku republiky, odovzdávanie štátnych vyznamenaní, to je hanba, čo pri tejto príležitosti predviedli," kritizoval nevhodne oblečených žurnalistov."

píše sme.sk.

Nuž teda na obranu slovenských novinárov zase hovorím ja, že som sa musel hanbiť za Róberta Fica, čo ako premiér republiky predviedol pri všelijakých iných rôznych príležitostiach.


Napríklad vtedy.


A vtedy.


A ešte aj vtedy.

2 comments:

Anonymous said...

No, ale aspon ten bolsevik 2.0 na vlastnej kozi zazil co to je, ked sa musi za niekoho druheho hanbit, snad si na ten pocit empaticky spomenie, ked sa nas nabuduce bude pokusat oblazit nejakou svojou analyzou. (...fat chance)

lemuel said...

vystizne, velmi dobre. co ma on co hovorit o hanbe, ze mu huba neodpadne atd.
ako vravi klasik, och.